back to top

Microsoft Office 365 besplatno preuzimanje

Microsoft Office 365 je softverska usluga temeljena na oblaku koju nudi Microsoft.

Korisnicima omogućuje pristup najnovijim verzijama Microsoftovih aplikacija kao što su Word Online, Excel, PowerPoint, Teams, Outlook i druge, bez potrebe za instaliranjem tih aplikacija na računalo.

Office 365 dostupan je na temelju pretplate, što znači da se korisnici mogu pretplatiti na uslugu i koristiti aplikacije dok imaju aktivnu pretplatu. Ali postoje neke opcije koje će vam omogućiti Microsoft Office 365 besplatno preuzimanje.

Office 365 također uključuje druge alate i usluge kao što su OneDrive, SharePoint, Microsoft Teams i drugi.

Na našem blogu već smo napisali neke zanimljive informacije o ovom alatu, poput Kako instalirati Microsoft 365 na svoje računalo, zatim Rješavanje problema Microsoft 365, kao i upute za neke specifične alate poput Worda, npr. Kako spojiti više Word dokumenata u jedan?.

OneDrive i SharePoint – usluge pohrane i dijeljenja u oblaku

OneDrive je usluga za pohranu u oblaku koja korisnicima omogućuje pohranu i dijeljenje datoteka, dok SharePoint omogućuje suradnju na dokumentima i projektima između timova.

Microsoft Teams platforma je za komunikaciju i suradnju koja korisnicima omogućuje povezivanje i suradnju s drugim korisnicima putem audio i video poziva, slanja poruka i suradnje na dokumentima.

Microsoft Office 365 dostupan je na različitim razinama pretplate, ovisno o potrebama korisnika.

Najosnovnija razina pretplate uključuje pristup osnovnim verzijama aplikacija, dok naprednije razine pretplate uključuju napredne značajke kao što su razne dodatne aplikacije i napredna sigurnosna rješenja.

Microsoft Office 365 besplatno preuzimanje

Prednosti pretplate na Office 365

Korištenje Office 365 ima brojne prednosti. Budući da se aplikacije nalaze u oblaku, korisnici ih mogu koristiti s bilo kojeg uređaja s internetskom vezom, olakšavajući rad na daljinu i povećavajući mobilnost.

Također, pretplata na Office 365 uključuje automatska ažuriranja, što znači da korisnici uvijek imaju pristup najnovijim verzijama aplikacija.

Office 365 također nudi razne mogućnosti suradnje, što korisnicima olakšava timski rad na projektima.

Ukratko, Office 365 je softverska usluga u oblaku koja nudi najnovije verzije Microsoftovih aplikacija kao što su Word, Excel, PowerPoint, Outlook i druge, zajedno s nizom drugih alata i usluga kao što su OneDrive, SharePoint i Microsoft Teams.

Office 365 korisnicima omogućuje pristup aplikacijama i uslugama s bilo kojeg uređaja s internetskom vezom, a pretplata na uslugu uključuje automatska ažuriranja i razne mogućnosti suradnje.

Koja je cijena paketa Microsoft Office 365?

Cijena Office 365 varira ovisno o razini pretplate i broju licenci koje korisnik treba.

Microsoft nudi nekoliko različitih planova pretplate koji se razlikuju po funkcionalnosti, broju licenci i cijeni.

Najosnovniji plan pretplate, Office 365 Personal, košta oko 6,99 USD mjesečno ili 69,99 USD godišnje i uključuje pristup Wordu, Excelu, PowerPointu, Outlooku, OneNoteu i Publisheru. Ovaj plan uključuje licencu za jednog korisnika.

Office 365 Home plan, koji uključuje pristup aplikaciji za do 6 korisnika, košta oko 9,99 USD mjesečno ili 99,99 USD godišnje.

Ovaj plan također uključuje pristup aplikacijama kao što su Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote i Publisher.

microsoft office 365 besplatno preuzimanje
Microsoft Office 365 besplatno preuzimanje

Napredni planovi pretplate

Postoje i napredniji planovi pretplate koji uključuju napredne značajke kao što su Microsoft Teams, Exchange i SharePoint, ali su cijene tih planova više.

Cijena Office 365 također može varirati ovisno o regiji u kojoj se korisnik nalazi, kao i valuti u kojoj se plaća pretplata.

Ukratko, cijena Office 365 varira ovisno o razini pretplate i broju licenci koje korisnik treba. Najosnovniji plan pretplate košta oko 6,99 dolara mjesečno, dok plan za Office 365 Home košta oko 9,99 dolara mjesečno.

Cijena Office 365 u Srbiji

Cijena Office 365 u Srbiji također varira ovisno o razini pretplate i broju licenci koje korisnik treba. Microsoft nudi nekoliko različitih planova pretplate koji se razlikuju po funkcionalnosti, broju licenci i cijeni.

Najosnovniji plan pretplate, Office 365 Personal, košta oko 499 dinara mjesečno ili 4.990 dinara godišnje i uključuje pristup programima Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote i Publisher.

Ovaj plan uključuje licencu za jednog korisnika.

Office 365 Home paket koji uključuje pristup aplikacijama za do 6 korisnika košta oko 799 dinara mjesečno ili 7990 dinara godišnje.

Ovaj plan također uključuje pristup aplikacijama kao što su Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote i Publisher.

Skuplji su i napredni paketi u Srbiji

Postoje i napredniji planovi pretplate koji uključuju napredne značajke kao što su Microsoft Teams, Exchange i SharePoint, ali su cijene tih planova više.

Cijena Office 365 također može varirati ovisno o regiji u kojoj se korisnik nalazi, kao i valuti u kojoj se plaća pretplata.

Ukratko, cijena Office 365 u Srbiji varira ovisno o razini pretplate i broju licenci koje korisnik treba.

Najosnovniji plan pretplate košta oko 499 dinara mjesečno, dok paket Office 365 Home košta oko 799 dinara mjesečno.

Microsoft Office 365 paketi

Microsoft Office 365 nudi nekoliko različitih paketa s različitim značajkama i cijenama. Evo pregleda osnovnih Office 365 paketa:

Microsoft 365 Personal

Ovaj paket uključuje pristup Wordu, Excelu, PowerPointu, Outlooku, OneNoteu i Publisheru na jednom uređaju. Također uključuje 1 TB prostora za pohranu u oblaku putem OneDrivea. Cijena ovog paketa je oko 6,99 dolara mjesečno ili 69,99 dolara godišnje.

Obitelj Microsoft 365

Ovaj paket nudi sve iste značajke kao Microsoft 365 Personal, ali omogućuje pristup aplikacijama za do 6 korisnika. Također uključuje 1TB prostora za pohranu po korisniku. Cijena ovog paketa je oko 9,99 dolara mjesečno ili 99,99 dolara godišnje.

Microsoft 365 Business Basic

Ovaj paket je namijenjen malim tvrtkama i poduzećima i uključuje aplikacije kao što su Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote i SharePoint.

Ovaj paket uključuje licencu za jednog korisnika i košta oko 5,00 USD mjesečno po korisniku.

Microsoft 365 Business Standard

Ovaj paket nudi sve značajke Microsoft 365 Business Basic, ali uključuje i dodatne aplikacije kao što su Microsoft Teams, Exchange i SharePoint.

Ovaj paket uključuje licencu za jednog korisnika i košta oko 12,50 USD mjesečno po korisniku.

Microsoft 365 Business Premium

Ovaj paket nudi sve iste značajke kao Microsoft 365 Business Standard, ali dodaje sigurnosne značajke kao što su zaštita od prijetnji i zaštita od gubitka podataka.

Ovaj paket uključuje licencu za jednog korisnika i košta otprilike 20,00 USD mjesečno po korisniku.

Napomena: cijene paketa mogu varirati ovisno o vašoj regiji i valuti. Postoje i drugi Office 365 planovi dostupni za korporacije i druge organizacije s većim brojem korisnika.

Što je uopće Microsoft Office 365?

Microsoft Office popularan je paket aplikacija za produktivnost koje je razvila Microsoft Corporation.

Paket uključuje različite aplikacije za stvaranje, uređivanje i dijeljenje dokumenata, proračunskih tablica, prezentacija i drugih vrsta datoteka. Najčešće korištene aplikacije u Microsoft Office paketu uključuju:

  • Microsoft Word – aplikacija za obradu teksta koja se koristi za izradu dokumenata, kao što su pisma, izvješća, eseji i druge vrste teksta.
  • Microsoft Excel – aplikacija za proračunske tablice koja se koristi za stvaranje i upravljanje podacima, kao što su financijski podaci, statistika i druge vrste informacija.
  • Microsoft PowerPoint – aplikacija za izradu prezentacija koja služi za prikaz informacija kroz grafiku, slike i druge multimedijske elemente.
  • Microsoft Outlook – aplikacija za e poštom i kalendarom koja se koristi za organiziranje i zakazivanje sastanaka i drugih zadataka.

Osim ovih aplikacija, Microsoft Office uključuje i nekoliko drugih aplikacija kao što su OneNote, Publisher, Teams i Access, koje su namijenjene specifičnim potrebama korisnika.

Microsoft Office postao je standard u mnogim organizacijama, tvrtkama, obrazovnim ustanovama i kućanstvima diljem svijeta, a sada se nudi i kao usluga u oblaku, Office 365.

Microsoft 365 CoPilot – novi AI alat za sve korisnike

Microsoft 365 CoPilot je alat koji je razvio Microsoft kako bi pomogao organizacijama da brže i lakše migriraju i usvoje Microsoft 365.

CoPilot je softverski alat koji se sastoji od skupa automatiziranih alata, vodiča i resursa koji korisnicima pomažu u obavljanju različitih zadataka u procesu migracije na Microsoft 365, stoji na službenom blogu.

Ovaj alat koristi umjetnu inteligenciju i strojno učenje kako bi pomogao korisnicima da prepoznaju i riješe probleme tijekom procesa migracije na Microsoft 365.

CoPilot pruža praktične savjete i preporuke koje organizacije mogu koristiti za maksimiziranje uspjeha migracije.

Sustav CoPilot dostupan je za besplatno korištenje za korisnike Microsoft 365, a korisnici mogu pristupiti alatu putem aplikacije Microsoft Teams.

Alat je dostupan na nekoliko jezika, što ga čini prikladnim za korištenje u međunarodnim organizacijama.

Ukratko, Microsoft 365 CoPilot je alat koji pomaže organizacijama da usvoje i migriraju na Microsoft 365, koristeći automatizirane alate i vodiče kako bi proces bio brz i učinkovit.

microsoft office 365 besplatno preuzimanje
Microsoft Office 365 besplatno preuzimanje

Microsoft Office 365 besplatno preuzimanje

Microsoft Office ne može se zakonski besplatno preuzeti jer se radi o softveru koji se prodaje kao licencirani proizvod.

Stoga besplatno preuzimanje Microsoft Officea ne postoji. Međutim, postoje neke mogućnosti koje vam mogu pomoći da dobijete besplatnu verziju Microsoft Officea:

  • Besplatna probna verzija: Microsoft nudi 30-dnevnu besplatnu probnu verziju sustava Office 365, tako da korisnici mogu isprobati paket aplikacija prije kupnje. Možete ga preuzeti na službenoj stranici.
  • Mrežne verzije aplikacija: Microsoft nudi besplatne internetske verzije aplikacija kao što su Word Online, Excel Online i PowerPoint Online putem Office.com. Ove mrežne verzije omogućuju vam stvaranje, uređivanje i dijeljenje dokumenata, sve što trebate je Microsoftov račun. Slobodno je!
  • Besplatne alternative: dostupne su besplatne alternative za Microsoft Office, kao što su Google dokumenti, LibreOffice i OpenOffice. Ove alternative nude sličnu funkcionalnost kao Microsoft Office, ali su besplatne i dostupne za preuzimanje.

Važno je napomenuti da se piratizirana verzija Microsoft Officea (koju ste tražili u odjeljku za besplatno preuzimanje Microsoft Officea) ne smije preuzimati niti koristiti jer je ilegalna i može dovesti do raznih problema, uključujući računalne sigurnosne i pravne probleme.

Objavi oglas za posao

Možda vas zanima

Drugi upravo čitaju