|
Fro
|
 |
« Odgovor #240 : Travanj 23, 2009, 12:12:22 » |
|
i zaboravi da ćeš ikad više dobit lizalo od iste male vesele višnjevačke djevojčice  pffff... ima i drugih malih veselih višnjevačkih djevojčica... punoljetnijih s iste adrese...  ispričavam se čitavoj populaciji PNV-a što sam im zaželio da budu veseli,živi i zdravi... neću više nikad.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I saved you from tears through all these years, now I'm on a quest for love just like Ahmir...
|
|
|
|
Tihana
|
 |
« Odgovor #241 : Travanj 23, 2009, 02:13:31 » |
|
in your dream!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 23, 2009, 02:15:08 Tihana »
|
Evidentirano
|
Sweetest somedoby I know 
|
|
|
|
Fro
|
 |
« Odgovor #242 : Travanj 23, 2009, 04:19:18 » |
|
kad smo kod mojih snova... sanjao sam nešto najčudnije ikad... ukrao sam sladoledni kamion i bio sam jaaaako sretan i pričao sam francuski. policijski auti su imali sirenu sladolednog kamiona... mislim da nisam uhvaćen.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I saved you from tears through all these years, now I'm on a quest for love just like Ahmir...
|
|
|
|
JaniZaigrani
|
 |
« Odgovor #243 : Travanj 23, 2009, 04:23:24 » |
|
dođe mi da odem poslat neke Suck My Lollipop zahtjeve... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Our bodies are given life from the midst of nothingness.Existing where there is nothing is the meaning of the phrase, 'Form is emptiness'.That all things are provided for by nothingness is the meaning of the phrase, 'Emptiness is form'.One should not think that these are seperate things.
|
|
|
|
JaniZaigrani
|
 |
« Odgovor #244 : Travanj 23, 2009, 04:39:22 » |
|
i onak usput, nijesam nikog sreo kog sam konto od vas možda vidit na Jazzu u Centralu preksinoć dok je Bole Petrović sipo..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Our bodies are given life from the midst of nothingness.Existing where there is nothing is the meaning of the phrase, 'Form is emptiness'.That all things are provided for by nothingness is the meaning of the phrase, 'Emptiness is form'.One should not think that these are seperate things.
|
|
|
|
Fro
|
 |
« Odgovor #245 : Travanj 23, 2009, 04:42:45 » |
|
treningzi su primarni krivac...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
RoRo
|
 |
« Odgovor #246 : Travanj 23, 2009, 07:20:03 » |
|
prvobitno su ga bili najavili u četvrtak.. i onda sam ja mislila da je u četvrtak 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
RoRo
|
 |
« Odgovor #247 : Travanj 23, 2009, 07:20:24 » |
|
eh, da.. šta sam zapravo htjela napisat.... MOJ NOVI KOMP JE JEBENO ZAKON 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 23, 2009, 07:22:47 RoRo »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
I.V. Procrastinated
|
 |
« Odgovor #248 : Travanj 24, 2009, 02:46:55 » |
|
aj napokon da si kupila novu kutiju ženo  više ne bumo morali naizmjence na net pa pol sata hlađenja i odsmrđivanja  jeste je makli iz low disk space crewa, haaaaa?? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"If you fight back, we're gonna kill you. If you, engage in nonviolent direct action, we're gonna kill you. If you do nothing, we're gonna kill you; the non struggle by the way is recognized by the international law, you have the right to resist the occupier."
|
|
|
|
wyeko
|
 |
« Odgovor #249 : Travanj 24, 2009, 03:07:10 » |
|
jeste je makli iz low disk space crewa, haaaaa??  shhh. nismo je nikad ni službeno primili.  nego ro, kakav kompjutor si kupila?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Srkee XXL
|
 |
« Odgovor #250 : Travanj 24, 2009, 03:16:10 » |
|
da da da specs please
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Srkee XXL
|
 |
« Odgovor #252 : Travanj 24, 2009, 03:31:53 » |
|
ahaha mislili smo na specs kompa a ne monitor i zvučnike  al ajde 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
RoRo
|
 |
« Odgovor #253 : Travanj 24, 2009, 03:34:40 » |
|
znam na šta ste mislili  al ja to ne znam možda bih i uspjela izvuć koji detalj ak postavite pitanja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
wyeko
|
 |
« Odgovor #254 : Travanj 24, 2009, 03:40:18 » |
|
AJME  ajd' izvuci ovo makar. desni klik na my computer > properties > tab "general" > pa ono što piše pod "computer"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|