Str: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 197
Ispis
Autor Tema: Bla, bla, bla...  (Posjeta: 75677 )
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Srkee XXL
Hero Member
Spol: Muški

Supafly

srkeeos@net.hr
Profil Email
« Odgovor #195 : Travanj 16, 2009, 05:43:17 »

ti imaš centimetar kose ona metar. ima veze.
Evidentirano

__toni__
Full Member

zicko14@hotmail.com
« Odgovor #196 : Travanj 16, 2009, 05:54:40 »

hehe a sta ako ima kracu kosu od mene Cerim se
Evidentirano
Zorana
Hero Member

zoccica_13@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #197 : Travanj 16, 2009, 06:29:58 »

hehehe...vjeruj nemam Sirast
Evidentirano

yesterday is history,tomorrow is a mistery,today is a gift...that why it is called PRESENT...
JaniZaigrani
Hero Member

Ja-Nix@live.com
« Odgovor #198 : Travanj 16, 2009, 09:15:54 »

imam jebenu gnojnu anginu vec 3 dana grlo i temperatura me ubijaju  jedva stojim na nogama  ..sam da ozdravim do delighta

imam otok neki..  nie Rab al je svrab prokleto iritantan..  počelo je prošli tjean od vrelog grla i ladnog piva.. pa dok sam se prošli četvrtak iz Zegea vozijo za Osk u hodniku vlaka(jer jebeni HaŽe proda 1700 karata za vlak od 1000mjesta) di me probila promajea! pa prešlo na nos(di puca kapilar od upale pa sam ko u ciklusu i budi me manjak zraka u plućima jer je čep hermetičan) + mi neki kurac s očima šta nisam imo još pa sad lučim sekret iz istih noću tak da mi se kapci zalijepe kad se budim kontam neznam di sam..
kažu da me proljeće..
                                                                   živi bili!
Evidentirano

Our bodies are given life from the midst of nothingness.Existing where there is nothing is the meaning of the phrase, 'Form is emptiness'.That all things are provided for by nothingness is the meaning of the phrase, 'Emptiness is form'.One should not think that these are seperate things.
Fro
Flyer Than Bugs
Administrator
Hero Member

Spoken Nerd

hekademos
Profil WWW Email
« Odgovor #199 : Travanj 16, 2009, 09:32:38 »

pošto sam navikao da se s treninga vraćam poslije pola 11, divaltovu inače prelazim kad treperi žuto svjetlo na semaforu... bilo je 21:20, samo sam pogledao lijevo-desno(-lijevo) i počeo prelazit da bi mi neki lik iz jurećeg auta počeo trubit... dođem do pola ceste i skontam crveno... sjebano nadasve... my bad, priznam.
Evidentirano

I saved you from tears through all these years, now I'm on a quest for love just like Ahmir...
RoRo
Global Moderator
Hero Member
Spol: Ženski

on a Quest for Love like the Proceed drummer

http://twitter.com/RoRoTh
« Odgovor #200 : Travanj 16, 2009, 11:34:37 »

u kojem mi uhu zvoni?
Evidentirano

Zoran
Full Member

mglg_osk@hotmail.com
Profil WWW
« Odgovor #201 : Travanj 16, 2009, 11:39:23 »

ljevom ofc.
Evidentirano
RoRo
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #202 : Travanj 16, 2009, 11:44:35 »

ljevo it iz!
Evidentirano

Fro
Flyer Than Bugs
Administrator
Hero Member

Spoken Nerd

hekademos
Profil WWW Email
« Odgovor #203 : Travanj 17, 2009, 02:35:17 »

i tako ja gledam whose line is it anyway... slučajno sasvim. nije mi se ni dalo. kad ono wayne brady i ekipa unutra kidaju s forama, a ja pišam od smijeha... današnji dan iznimno dobar, neko učenje, saznavanje da je ispit pomaknut još 5 dana nazad (toooo),pretrpljeno predavanje, naprosto genijalan trening, hrana dobra doma i onda ovo sranje s wayne bradyem zbog kojeg sam iskreno ostao bez zraka par puta od smijeha. laku noć yawl
Evidentirano

I saved you from tears through all these years, now I'm on a quest for love just like Ahmir...
Zorana
Hero Member

zoccica_13@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #204 : Travanj 17, 2009, 08:59:23 »

gledala sam sinoć crtić Sezona lova i nadošla mi ona mutava pjesma od emilije kokić Ja sam vlak i to specifično oni stihovi "...znam da sada sezona je lova i tvoja cura to zna..." i eo od sinoć pjevušim samo te stihove...izludit ću...pomozite...
Evidentirano

yesterday is history,tomorrow is a mistery,today is a gift...that why it is called PRESENT...
RoRo
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #205 : Travanj 17, 2009, 10:41:12 »

kad su ti već takve šašave pjesme u glavi.. što ih ne bi unovčila u kvizu? Sirast
Evidentirano

pangalaktik
Global Moderator
Hero Member

pangalaktik@gmail.com
Profil Email
« Odgovor #206 : Travanj 17, 2009, 11:11:12 »

ja bi ti zoka preporučio da poslušaš neku pjesmu koja je još veći šrot tako da ona pjevaš te druge stihove. evo ja bi ti preporučio
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=vVrV8s9SfC8" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=vVrV8s9SfC8</a>
Evidentirano
Zorana
Hero Member

zoccica_13@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #207 : Travanj 17, 2009, 02:16:59 »

hm benjamine pa i ne sviđa mi se baš ta pjesma nekako...ne znam zašto Smje&#353;ko
ostat ću ipak pri ja sam vlak Sirast

kad su ti već takve šašave pjesme u glavi.. što ih ne bi unovčila u kvizu? Sirast

hoćeš mi bit đoker pomoćni pjevač? Sirast
Evidentirano

Zorana
Hero Member

zoccica_13@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #208 : Travanj 17, 2009, 02:22:49 »

ja bi ti zoka preporučio da poslušaš neku pjesmu koja je još veći šrot tako da ona pjevaš te druge stihove. evo ja bi ti preporučio http://www.youtube.com/watch?v=vVrV8s9SfC8

sad si učinio jednu nevjerojatnu stvar...početak refrena tvoje preporučene pjesme me podsjetio na "Čerge" i sad to imam u glavi...jaooo benjamine...trš trš
Evidentirano

pangalaktik
Global Moderator
Hero Member

pangalaktik@gmail.com
Profil Email
« Odgovor #209 : Travanj 17, 2009, 03:15:07 »

eto znači ipak sam pomogao
Evidentirano
 Str: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 197
Ispis
Skoči na: