|
Fro
|
 |
« Odgovor #150 : Travanj 11, 2009, 09:50:25 » |
|
Flo'ology na repeatu i ptice u pozadini, mrlje na displayu koje ne mogu odstraniti običnim maramicama (da nema sunca ne bih ih vidio i ne bi mi smetale), mobitel pored kreveta očekuje poziv za neko cjelodnevno druženje (ili nekolikosatno...sasvim nebitno), sok od limuna koji se nalazi između 2 agregatna stanja, svježe spremljeno obitavalište, prodike jer ne želim na glasačku listu jedne od vodećih stranaka, jede mi se hrana koja se rimuje sa alačinke s utelom, niš od učenja do ponedjeljka vjerujem. U ponedjeljak odbacujem sve osim učenja i treninga navečer. Okej, okej... I posjetit ću oslikavanje Školjke na koju minutu. Ako mi premjeste neki ispit ranije nego što su rekli, ima da kompleks faksa gori... Uskršnji zec mi je donio 50 kuna već. Šteta što ću mu to morat vratit nazad da riješi s T-Comom ooooogroman prošlomjesečni račun za internet.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I saved you from tears through all these years, now I'm on a quest for love just like Ahmir...
|
|
|
ODB
Jr. Member

Spol: 
I fuck ya ass up!
|
 |
« Odgovor #151 : Travanj 11, 2009, 10:33:12 » |
|
bravo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 First thing first man you fucking with the worst Rappenin' it wats happenin' I am the one-man army Ason The game of chess is like a swordfight You must think first before you move...
|
|
|
|
pangalaktik
|
 |
« Odgovor #152 : Travanj 11, 2009, 11:00:30 » |
|
danas sam imao najbolji plan otić s nekim prijateljima biciklom u kopački riit, ponjet neke hrane i jest i ležat u hladu i gledat zelenilo. i svi se ponapijali sinoć i izmišljaju i neide se. bezveze
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
__toni__
|
 |
« Odgovor #153 : Travanj 11, 2009, 01:45:37 » |
|
ubijam se od dosade neam sta radit... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zorana
|
 |
« Odgovor #154 : Travanj 11, 2009, 01:59:02 » |
|
spremila sobu nakon jaaaaaaako dugo vremena,nadisala se prašine i sad stalno kišem...pomalo hejtam ove predprazničke aktivnosti spremanja...jel to ima veze s time što sam žensko pošto vidim da su muškarci imali planove nestati nekud na cijeli dan?...opet neka diskriminacija...još malo pa ide bojanje jaja(ne budite perverzni) i onda je valjda gotovo...a da ne pričam o iščekivanju jedenja šunke i luka,mljac mljac...nemam gnijezdo jer me mal sramota ić brat travu,nekako imam osjećaj da me ljudi čudno gledaju,ko zna zašto...vrijeme predobro...za ležanje u travi i lapljenje...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
yesterday is history,tomorrow is a mistery,today is a gift...that why it is called PRESENT...
|
|
|
|
|
Sale the Mrcina
Jr. Member

Spol: 
Ne, ne želim wallpaper od Karima Ziania
|
 |
« Odgovor #156 : Travanj 11, 2009, 02:37:23 » |
|
Doveo sam Guilhermea u Olimpique de Marseille za 14 250 000 funti. U 6 utakmica 11 golova dao, ja sretan ko svinja. Jebeš ti Djibrila Cissea dok ovaj mali ovako zabija !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja sam Gospodin Sale tvoj, nema drugih Saleta uz mene !
|
|
|
|
tomivav
|
 |
« Odgovor #157 : Travanj 11, 2009, 03:48:43 » |
|
daj niste normalni hahahah...kolko postovva hahahaha
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Fro
|
 |
« Odgovor #158 : Travanj 11, 2009, 04:12:37 » |
|
Doveo sam Guilhermea u Olimpique de Marseille za 14 250 000 funti. U 6 utakmica 11 golova dao, ja sretan ko svinja. Jebeš ti Djibrila Cissea dok ovaj mali ovako zabija !
Jedini Brazilac kojeg sam morao uvijek imat je Rafinha. I nazad u dan u 03./04. tada još malopoznatog Diega iz Santosa u Auxerre... Tamo sam se isto riješio već spomenutog Djibrila  Izgubio sam naviku igranja, ali to je uvjerljivo najbolja igra ikad (uz Zeldu, PES 6 i Super Maria)
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 11, 2009, 04:16:46 Fro »
|
Evidentirano
|
I saved you from tears through all these years, now I'm on a quest for love just like Ahmir...
|
|
|
|
Fro
|
 |
« Odgovor #159 : Travanj 11, 2009, 04:19:00 » |
|
i iz Zoraninog straha od neugodnih pogleda dok bere travu sam izvukao odličnu ideju za pokretanje biznisa... jeftina radna snaga su izviđačice koje će zvoniti na vrata studentica psihologije i prodavat gotova gnijezda umjesto keksova...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
__toni__
|
 |
« Odgovor #160 : Travanj 11, 2009, 04:28:59 » |
|
hahaahahahaa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
RoRo
|
 |
« Odgovor #161 : Travanj 11, 2009, 04:54:20 » |
|
ja sam doručkovala, našla se s ivy u gradu, tražila haljinu za svadbu od legice iako sam na kraju kupila hoodicu hehe, ručak, sad sam tu, pa šetnja po Maksimiru u koju mi se zapravo ne da, jaja farbanje blabla, večera... čekat da Nives javi oćemo van....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Fro
|
 |
« Odgovor #162 : Travanj 11, 2009, 05:05:07 » |
|
ouaaaaj... bilo bi kul da vas se sve tri premjesti vamo za večeras... a možete i Skicu i Susqu i zečeve ponijet... p.s. lijepo što sam započeo trend "napiši svaku sitnicu koju si dosad napravjeo i svoje buduće planove" 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zorana
|
 |
« Odgovor #163 : Travanj 11, 2009, 05:42:41 » |
|
ova tema je nešto kao online virtualni psihijatar
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
yesterday is history,tomorrow is a mistery,today is a gift...that why it is called PRESENT...
|
|
|
|
Zorana
|
 |
« Odgovor #164 : Travanj 11, 2009, 05:46:54 » |
|
i iz Zoraninog straha od neugodnih pogleda dok bere travu sam izvukao odličnu ideju za pokretanje biznisa... jeftina radna snaga su izviđačice koje će zvoniti na vrata studentica psihologije i prodavat gotova gnijezda umjesto keksova...
požuri sa patentiranjem jer već postoje gotovi okićeni borovi...samo je pitanje vremena kada će i gnijezda...e da i čim dođu u prodaju,meni jedno ostavi sastrane...onak preko štele 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|