|
Breksi M. RokaVela
|
 |
« Odgovor #60 : Travanj 04, 2009, 03:56:54 » |
|
kvraigu imam osjećaj da će mi zbog ovoga opasno patiti last.fm
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zoran
|
 |
« Odgovor #61 : Travanj 04, 2009, 05:29:09 » |
|
to sam jeo danas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pangalaktik
|
 |
« Odgovor #62 : Travanj 04, 2009, 05:38:33 » |
|
meni je danas palo napamet kak bi se trebali radit ćevapi u obliku muffina. zapravo mljeveno meso je dost pogodno za modeliranje. mislim da bi taj zanat mogao biti mnogo kreativniji. pa tako recimo za dječji rođendan možeš prirediti začarani dvorac od mljevenog mesa. ili curu ispeć buket cvijeća. svašta se može radit. il recimo za u kino male ćevap-kokice tako zvane ćevapice
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zorana
|
 |
« Odgovor #63 : Travanj 04, 2009, 05:48:15 » |
|
ili kupka od čevapa za ispucale vrhove...jel benjamine?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
yesterday is history,tomorrow is a mistery,today is a gift...that why it is called PRESENT...
|
|
|
|
pangalaktik
|
 |
« Odgovor #64 : Travanj 04, 2009, 06:03:57 » |
|
tako je. jednako kao i korištenje bureka u welness svrhe. dakle tertmani masnom hranom uskoro će postati hit i u vašoj provinciji
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zorana
|
 |
« Odgovor #65 : Travanj 04, 2009, 06:07:40 » |
|
brzo to patentiraj da ti netko ne ukrade zamisao...mislim da je ideja vrlo prospektivna 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
yesterday is history,tomorrow is a mistery,today is a gift...that why it is called PRESENT...
|
|
|
ODB
Jr. Member

Spol: 
I fuck ya ass up!
|
 |
« Odgovor #66 : Travanj 04, 2009, 06:09:51 » |
|
nate li za bildanje čevapima ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 First thing first man you fucking with the worst Rappenin' it wats happenin' I am the one-man army Ason The game of chess is like a swordfight You must think first before you move...
|
|
|
|
Srkee XXL
|
 |
« Odgovor #67 : Travanj 04, 2009, 06:36:48 » |
|
misliš na čevdanje?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zorana
|
 |
« Odgovor #68 : Travanj 04, 2009, 06:44:38 » |
|
u nova ideja...proteini sa okusom čevapa...uz dodatnu aromu luka ili ajvara...ovisi kako ko voli...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zoran
|
 |
« Odgovor #69 : Travanj 04, 2009, 06:58:07 » |
|
a kajmak ništa a? pih
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zorana
|
 |
« Odgovor #70 : Travanj 04, 2009, 07:04:09 » |
|
vidim da si kreativan...možeš mi bit partner kad otvorim biznis 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pangalaktik
|
 |
« Odgovor #71 : Travanj 04, 2009, 07:06:21 » |
|
moraš kajmačit čevape zorana jebemu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zorana
|
 |
« Odgovor #72 : Travanj 04, 2009, 07:10:42 » |
|
pa kajmačim ih inače...al nekako me brine kako bi to bilo u ovom proteinskom obliku...ti okusi...pa onda brzo kvarenje kajmaka...nisam baš sigurna da bi to išlo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pangalaktik
|
 |
« Odgovor #73 : Travanj 04, 2009, 07:45:39 » |
|
zoka samo kajmačenje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ODB
Jr. Member

Spol: 
I fuck ya ass up!
|
 |
« Odgovor #74 : Travanj 04, 2009, 07:48:08 » |
|
ma kamak dolazi u obliku sirupa, a čevapi u tabletama uvijek stane u svaku torbicu zamisli ide sa curkama u grad sjednete na kavicu a ti krknes čevape i kajmak onak diskretno  a cuo sam da ce i praviti zvake od luka 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 First thing first man you fucking with the worst Rappenin' it wats happenin' I am the one-man army Ason The game of chess is like a swordfight You must think first before you move...
|
|
|
|