|
pangalaktik
|
 |
« Odgovor #30 : Travanj 03, 2009, 01:57:31 » |
|
ja sam nedavno vidio šortija kak ždere na terasi mekdonaldza i pokušava održat svoj kul. imo je podočnjake
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Delictum
Newbie

Spol: 
Na granici mogućega.
|
 |
« Odgovor #31 : Travanj 03, 2009, 02:15:44 » |
|
Vjerojatno se nekoliko prethodnih noći trudio stvoriti taj kul kojeg je tada održavao, pa nije ni oka sklopio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Wheel Smith
|
 |
« Odgovor #32 : Travanj 03, 2009, 03:48:30 » |
|
ja sam nedavno vidio šortija kak ždere na terasi mekdonaldza i pokušava održat svoj kul. imo je podočnjake
why so serious? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zoran
|
 |
« Odgovor #33 : Travanj 03, 2009, 07:15:23 » |
|
@Zoran - svjetoširoko sam poznat po tom da uvijek imam slušalice u ušima... sljedeći korak je imat ih na glavi... ooooooogromne neke
ne stavljanjem mog imena u prikladni padežni oblik zvučiš ko da si iz zagreba  i ja sam došo na ideju ali svaki puta kad vidim darca s tim masivnim slušalicama padnem od smjeha pa odustanem od te ideje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
RoRo
|
 |
« Odgovor #34 : Travanj 03, 2009, 07:48:28 » |
|
Ivana bejb... znam da si pismena (inače), ali piše se pješČani =P... u svjetlu tvoje očaranosti Charles Hamiltonom i Michael Jacksonom (deklinira li se i ime i prezime ili samo prezime?)
pismena ivana  pravilno je Charlesom Hamiltonom/Michaelom Jacksonom.. iako je to jadno pravilo i ja ga izbjegavam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ODB
Jr. Member

Spol: 
I fuck ya ass up!
|
 |
« Odgovor #35 : Travanj 03, 2009, 10:50:22 » |
|
pa ko ne pere zube tri minute ravno taj nezna sta je ljubav
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 First thing first man you fucking with the worst Rappenin' it wats happenin' I am the one-man army Ason The game of chess is like a swordfight You must think first before you move...
|
|
|
|
I.V. Procrastinated
|
 |
« Odgovor #36 : Travanj 03, 2009, 11:06:08 » |
|
(pišuči ovo preuzimam punu odgovornost za gramatićke greške. nemojte me ispravljat. šutniču vas.)
hvala dajana :*
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"If you fight back, we're gonna kill you. If you, engage in nonviolent direct action, we're gonna kill you. If you do nothing, we're gonna kill you; the non struggle by the way is recognized by the international law, you have the right to resist the occupier."
|
|
|
|
pangalaktik
|
 |
« Odgovor #37 : Travanj 03, 2009, 12:16:04 » |
|
why so serious?  a tako je bilo. nit je on bio imalo kraći nit ja realniji 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Fro
|
 |
« Odgovor #38 : Travanj 03, 2009, 02:08:47 » |
|
odlučio sam da mi ne trebaju golf palice ipak... bubnjarske su puno pristupačnije, a mogu se upotrijebiti i za mini biljar/bilijar/snuker... zna li netko cijenu ovako iz glave otprilike da ne moram ići do mega muzike bezveze?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I saved you from tears through all these years, now I'm on a quest for love just like Ahmir...
|
|
|
|
Zoran
|
 |
« Odgovor #39 : Travanj 03, 2009, 02:22:20 » |
|
nemoj iči do mega muzike jer su zbilja bezvez  imaš u yamahi (radićeva) ili music shopu (kod kolodvora tam između indeksa i čevapdžinice) 50kn pa nadalje. možda i jeftinije mada sumnjam!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pangalaktik
|
 |
« Odgovor #40 : Travanj 03, 2009, 02:35:29 » |
|
moš i pustit bradu i uzet neku megaštapinu iz šume i hodat blago pogrbljen oslanjajući sn a štap ko satir iliti divlji čovjek
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pangalaktik
|
 |
« Odgovor #41 : Travanj 03, 2009, 02:38:38 » |
|
a jesi razmišljao o biljarskom štapu? al onaj neki mal bolji i finiji koji dolazi sa svojom futrolom i sranje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zoran
|
 |
« Odgovor #42 : Travanj 03, 2009, 06:47:27 » |
|
moš i pustit bradu i uzet neku megaštapinu iz šume i hodat blago pogrbljen oslanjajući sn a štap ko satir iliti divlji čovjek
GANDAAAAAAAAAAAAAAAALF
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
glodavac
|
 |
« Odgovor #43 : Travanj 03, 2009, 07:20:47 » |
|
e...neznam di da ovo pitam, pa ću ovdje, valjda će neki forum glavonja vidjeti pitanje koje glasi ovako: zašto me ovaj forum ne voli i ne želi me zapamtit? svaki put se moram logirat...to mi se nimalo ne sviđa...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
wyeko
|
 |
« Odgovor #44 : Travanj 03, 2009, 07:42:14 » |
|
svima tako. mislim da znam di je problem.
edit: i da, kad klikneš bilo gdje, logira te onda.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 03, 2009, 07:44:22 wyeko »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|